Kom langs!

Salomonsonstraat 1a in het oude karaktervolle pand aan het oudste straatje van Nijverdal, waar einde 19e eeuw de bond voor textielarbeiders was ondergebracht zit al 50 jaar ons familiebedrijf Löwik Interieur-Wonen-lifestyle en meubelmakerij.

Unieke meubels op maat

Alle meubels worden naar wens van de klant gemaakt: van keukens, tafels, kasten, bedden, kinderkamers, buitenmeubels, badmeubels, en verlichting tot kantoorinrochting. Niet alleen voor particulieren, wij leveren ook aan de horeca, supermarkten en kapsalons. Alles wordt naar wens door ons in onze eigen werkplaats gemaakt, zodat je een uniek stuk in huis haalt.

Wij maken veel meubels op maat, maar hebben ook steeds meer unieke woonaccessoires, banken, stoelen, schilderijen, amberblokjes en andere artikelen standaard in ons assortiment in onze showroom.

In de huidige showroom is al een groot assortiment in diverse stijlen te vinden: nieuwe kasten in oude stijl, moderne tafels of een combinatie van staal en hout.
Maar de uitbreiding van onze showroom is in volle gang. Wij zijn druk bezig het historische pand in ere te herstellen en hierin 3 verdiepingen te maken vol unieke stukken.

De begane grond van onze vernieuwde showroom is open voor publiek. Hier kunt u genieten van een nog breder assortiment van onze woon en lifestyleproducten.

Onze showroom is een prachtige plek om te winkelen.
Kom eens binnen voor een impressie en een bakje koffie.

 

Kom langs

De koffie stiet kloar!