Meubels op maat

Naast ons ruime assortiment in onze showroom en webshop maken wij ook meubelen op maat. Van een op maat gemaakte tafel of kast, tot aan een complete inrichting van een woonkamer, keuken of badkamer.

Kom gerust eens langs bij ons in de winkel te Nijverdal en maak samen met onze meubelmaker een ontwerp. Hier worden jouw wensen in verwerkt en bespreken we diverse materialen, afwerkingen en kleur. Zodat het meubelstuk helemaal bij jou past.

Als je op zoek bent naar meubelen op maat, dan is onze meubelmakerij een uitstekende keuze. Met onze jarenlange ervaring, mooie materialen en aandacht voor detail zorgen wij voor meubelen die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Projectinrichting

Löwik Interieur-wonen-lifestyle in Nijverdal is dé specialist in projectinrichting voor diverse branches zoals horeca, zorginstellingen, kapsalon en winkels. Wij zijn al jaren leverancier op dit gebied en hebben al vele mooi projecten mogen verwezenlijken. 

Door onze eigen meubelmakerij bieden wij de mogelijkheid om aangepaste meubelen op maat te maken voor jouw specifieke ruimte of gebouw. Of het nu gaat om een restaurant, een kapsalon, een zorginstelling of een winkel: wij kunnen jou ondersteunen bij het ontwerp van jouw ruimte. 
 
Samen met jou verwezenlijken je ideëen om een uniek, functioneel ontwerp te creëren. Wij bieden een breed scala aan meubels zoals tafels, stoelen, banken, vergadertafels, kasten, stamtafels en zelfs complete keukens.  
 
Als je op zoek bent naar professionele ondersteuning bij het inrichten van een specifieke ruimte of gebouw, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bijna alles is mogelijk.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je wensen kenbaar te maken. 

Plan een afspraak

Restaureren meubels

Bij onze Meubelmakerij in Nijverdal kun je terecht voor professionele restauratie of reparatie van jouw meubelstukken. Onze meubelmakers hebben jarenlange ervaring in het herstellen van meubelen.

Of het nu gaat om een oude kast of een eetkamertafel die beschadigd is, wij zorgen ervoor dat jouw meubelstuk weer als nieuw is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jouw meubelstukken kunnen laten herleven. 

Een andere vraag?

We denken graag met je mee!

mail mijn vraag